Ο Μιχάλης Μαυρομμάτης της Πάφου και οι …”Αρειανοί Χιώτες” (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο νεαρός επιθετικός της Πάφος FC, Μιχάλης Μαυρομμάτης, θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ηλικία των Κ17 στην Κύπρο και μόνο τυχαίο δεν πρέπει να είναι το ότι μέχρι στιγμής φιγουράρει στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα. 

Ο Μιχάλης χθες και η υπόλοιπη ομάδα της Πάφου προσπάθησαν φιλότιμα να κερδίσουν αλλά απέναντί τους συνάντησαν ένα Άρη που στην μεσαία γραμμή ήταν πιο ουσιαστικός με αποτέλεσμα να δημιουργήσει περισσότερες τελικές προσπάθειες και στο τέλος να πάρει την νίκη σε μία μόνο φάση που πραγματικά απείλησε την εστία της Πάφου.

Η ομάδα μας αν και είχε δυο δοκάρια στο ξεκίνημα του παιχνιδιού (το ένα με τον Μιχάλη) θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ και όλα να είναι διαφορετικά.

Πάντως ο νεαρός επιθετικός, μετά την καλή αρχή που έκανε στο πρωτάθλημα με τα πολλά γκολ που βομβάρδισε τα αντίπαλα δίκτυα νιώθει ήδη την μεταχείρηση από τον αντίπαλο προπονητή πιο …υποψιασμένη. Πλέον το σύστημα άμυνας των αντιπάλων προσαρμόζεται στο πως να αναχαιτιστεί κυρίως ο Μαυρομμάτης.

Ο Μιχάλης κατά τη διάρκεια του αγώνα “δεν ένιωσε ποτέ μοναξιά” αφού διαρκώς είχε 1-2 αμυντικούς του Άρη να τον ακολουθούν κατά πόδας. Πότε ο Έλληνας, πότε ο Δημοσθένους και πότε ο “σκληροτράχηλος” Κωνσταντίνου δεν τον άφησαν εκατοστό μακριά τους. Όπως τους Χιώτες (κάτοικοι της νήσου Χίου) ένα πράγμα που σύμφωνα με ένα Ελληνικό αστικό μύθο κυκλοφορούν πάντα δυο-δυο.

Πλέον ο προπονητής της Πάφου θα πρέπει να βρεί το αντίδοτο σε αυτή την κατάσταση γιατί όλοι απέναντι στην επιθετική διάθεση της ομάδας μας έρχονται καλύτερα διαβασμένοι από πριν.