Βίντι-ΠΑΟΚ 1-0

Από: Stelios Pericleous

Οπως και στην Τούμπα έτσι και στην Βουδαπέστη, η Βίντι «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ, τον οποίο και νίκησε με 1-0 στην Groupama Arena.

Ο δικέφαλος ήταν απογοητευτικός μεσοεπιθετικά και μπλόκαρε από την αμυντική τακτική των Ούγγρων που έκαναν τη δουλειά τους αθόρυβα.

Χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα και με τον ΠΑΟΚ να έχει σοβαρό θέμα στη δημιουργία φάσεων, η Βίντι βρήκε το λάθος στα αντίπαλα μετόπισθεν στο 50′ και άνοιξε το σκορ.

Από γκέλα του Βέρνμπλουμ, ο Μιλάνοφ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αφήνει τους Θεσσαλονικείς με αρκετούς προβληματισμούς.

Τόσο για την πορεία τους στον όμιλο καθώς πλέον δυσκολεύει εντελώς η πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League όσο και για το γεγονός ότι για δεύτερο ματς με την ίδια ομάδα δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά μόνο αυτό. Κανένας αυτοματισμός, καμία έμπνευση από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ενώ έλειψαν και τα στημένα.

Κι όταν δεν μπορείς να φτιάξεις φάσεις αυτόματα δεν κάνεις και ευκαιρίες. Αυτό έπαθε και ο δικέφαλος στην Ουγγαρία που απείλησε ουσιαστικά στο 91′ με το σουτ του Βέρνμπλουμ.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

1. Τσέλσι 12
2. Βίντι 6
3. ΜΠΑΤΕ 3
4. ΠΑΟΚ 3

ΒΙΝΤΙ: Κόβατσιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Νεγκό, Χούστι (Κόβατς 66′), Πάτκαι, Στοπίρα, Γιούχαζ, Σκέποβιτς (Χότζιτς 77′), Μιλάνοφ (Νικόλοφφ 58′).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Ζαμπά (Ουάρντα 70′), Ελ Καντουρί, Λημνιός (Μπίσεσβαρ 60′), Πρίγιοβιτς.