Ρονάλντο: Η αλήθεια θα λάμψει και ο καθένας θα πάρει ότι αξίζει

Από: Stelios Pericleous

Αποφασισμένος ν’ αποδείξει την αθωότητά του στην υπόθεση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται, εμφανίζεται ο  Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο France Football: «Η αλήθεια θα λάμψει και ο καθένας θα πάρει ό,τι αξίζει από εκείνους που κριτικάρουν και προσπαθούν να κάνουν τη ζωή μου τσίρκο»!

Ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους μίλησε στο δημοφιλές γαλλικό περιοδικό, αναφέρθηκε στον λόγο που τον οδήγησε μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας πως έβλεπε στο πρόσωπο του Φλορεντίνο Πέρεθ ότι… δεν τον είχε πλέον ανάγκη, τόνισε πως ονειρεύεται να κατακτήσει την 6η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, αλλά πολύ πιο σημαντική ήταν η δήλωσή του για την υπόθεση του βιασμού για τον οποίο τον κατηγορεί η Κάθριν Μαγιόργκα…

Για την αποχώρησή από τη Ρεάλ είπε:

«Αισθάνθηκα πως από κάποιο σημείο και μετά, στον σύλλογο δεν με έβλεπαν και δεν με εκτιμούσαν όπως στην αρχή… Στα πρώτα τέσσερα – πέντε χρόνια αισθανόμουν ότι όντως ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αργότερα, αυτό ελαττώθηκε… Ο πρόεδρος με κοιτούσε πλέον με μάτια που έλεγαν άλλα πράγματα από αυτά που έλεγαν τα χείλη του. Δεν ήθελε να μου πει ότι πλέον δεν με είχαν και τόσο πολλή ανάγκη.

Αυτό με έκανε να σκεφτώ να φύγω. Έβλεπα τις ειδήσεις που έλεγαν ότι εγώ ζητούσα να φύγω και εν μέρει αυτό ήταν αλήθεια, αφού είχα την αίσθηση ότι ο πρόεδρος δεν θα έκανε τίποτα για να με σταματήσει και να μου δείξει ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα. Αν είχα βάλει τα λεφτά πάνω απ’ όλα, θα είχα πάει στην Κίνα και θα είχα βγάλει ήδη τα πενταπλάσια χρήματα. Δεν ήρθα στη Γιουβέντους για τα χρήματα. Τα ίδια πρέπει να έπαιρνα και στη Ρεάλ αν όχι λίγο περισσότερα. Στη Γιουβέντους πραγματικά με ήθελαν και αυτό έκανε τη διαφορά. Μου το έκαναν ξεκάθαρο εξ αρχής».

Για την πιθανή επιρροή από τη φυγή του Ζιντάν σχολίασε:

«Η απόφασή μου να φύγω από τη Ρεάλ δεν έχει να κάνει με την απόφαση του Ζιντάν να φύγει. Η δική του κατάσταση με έκανε να σκεφτώ λίγο καλύτερα για το τι επικρατούσε πλέον στην ομάδα».

Για τη φετινή Χρυσή Μπάλα τόνισε:

«Θεωρώ ότι αξίζω και φέτος τη Χρυσή Μπάλα. Ονειρεύομαι να την κατακτήσω για έκτη φορά και να ξεπεράσω τον Μέσι».

Για την υπόθεση του βιασμού, ανέφερε:

«Ασφαλώς η υπόθεση επηρεάζει τη ζωή μου. Έχω μια σύντροφο, έχω τέσσερα παιδιά, μια μητέρα, αδερφές, έναν αδερφό, μια οικογένεια με την οποία είμαι πολύ δεμένος. Φανταστείτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν κάποιος σε κατηγορεί για βιασμό, είτε το έχεις κάνει, είτε όχι. Ξέρω ποιος είμαι και τι έχω κάνει. Η αλήθεια θα λάμψει μια μέρα και ο κόσμος που ασκεί αρνητική κριτική και ψάχνει να εκθέσει τη ζωή μου και να την κάνει τσίρκο, θα πάρει αυτό που του αξίζει..».