Η Εθνική Παίδων προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης με το Κόσσοβο στην Πέγεια

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της Πέμπτης στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 και όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία στον πέμπτο όμιλο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία αγωνιστική.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Κόσσοβο χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι 20 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή.

Χθες η ομάδα μας προπονήθηκε στο γήπεδο της Κισσόνεργας και το ίδιο θα επαναληφθεί και σήμερα.

«Το παιχνίδι με το Κόσσοβο είναι τελικός. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική, έχουμε τις ελπίδες μας και θα τις κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς.

Η μεγάλη προσπάθεια με τη Σκοτία, παρά το γεγονός ότι δεν επιβραβεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα, έδειξε πως η ομάδα μας μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο στην τελευταία αγωνιστική.

**Το παιχνίδι της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας και θα αρχίσει στις 15:00 με ελεύθερη είσοδο.

Όπως και στους προηγούμενους δύο αγώνες με την Ελβετία και τη Σκοτία, οι νεαροί διεθνείς μας αναμένεται να έχουν την υποστήριξη του φίλαθλου κοινού, ιδιαίτερα ενόψει της τελικής προσπάθειας που θα καταβάλλουν για την πρόκριση.

Μέχρι τώρα στον όμιλο μας:

Κύπρος – Ελβετία…0-3
Σκοτία – Κόσσοβο…2-1
Κύπρος – Σκοτία…1-1
Ελβετία – Κόσσοβο…0-1