Σημαντική ανακοίνωση από το τμήμα του ΑΠΟΠ σε τροχοκάθισμα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το τμήμα του ΑΠΟΠ καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα μπαίνει στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και ψάχνει άτομα τα οποία θέλουν να αγωνιστούν σ’ αυτό το πολύ ενδιαφέρον άθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΠΟΠ Wheelchair Basketball Club:

Kαλούμε τον κόσμο της Πάφου και ιδιαίτερα τα άτομα με αναπηρία να έρθουν να δοκιμάσουν μαζί μας το άθλημα της καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα.

H ομάδα μας διανύει τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, συμμετέχει στο παγκύπριο πρωτάθλημα μαζί με ακόμα τρείς ομάδες, είναι η μοναδική αθλητική ομάδα αυτή την στιγμή για άτομα με αναπηρία στην Πάφο και προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο Αφροδίτη κάθε Τρίτη και Πέμπτη η ώρα 17:00 με 18:30.

Το γήπεδο μας είναι προσβάσιμο, η προπόνηση γίνεται σε ένα ευχάριστο κλίμα, διαθέτουμε εξοπλισμό κατάλληλο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αθλητών μας και περιμένουμε και άλλο κόσμο να ενταχθεί στην παρέα μας.

Στο άθλημα της καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα μπορούν να συμμετάσχουν άτομα με εγκεφαλική παράλυση, ακρωτηριασμό, παραπληγίες και άλλες αναπηρίες. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν και άτομα χωρίς αναπηρία είτε αγωνιστικά είτε εθελοντικά προσφέροντας την βοήθεια τους.

Σας περιμένουμε!!