Η Πάφος είναι ΕΔΩ…. Επική ανατροπή στο ΓΣΠ !!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε η Πάφος FC στο παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς με οκτάλεπτο φωτιά, πέτυχε τέσσερα γκολ και από το 2-0 έκανε το σκορ 2-4. Αυτή ήταν και η παρθενική νίκη της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδα στο εφετινό πρωτάθλημα CYTA.

Α’ Ημίχρονο

Αρκετά ορεξάτη μπήκε στον αγώνα η Πάφος FC, ωστόσο ένα λάθος στην άμυνα της «έκοψε» τα πόδια. Συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό μετά από λάθος απομάκρυνση του Σιρόκ, ο Ίσμα Λόπες με ωραίο πλασέ νίκησε τον Μολ και άνοιξε αρκετά νωρίς το σκορ για τους «πράσινους».

Στη συνέχεια η Πάφος προσπάθησε για την ισοφάριση, όμως ότι «έκτιζε» το χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη η Ομόνοια είχε και αυτή τις ευκαιρίες της, όμως το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο:

Στην επανάληψη το σύνολο του Ζέλικο Κόπιτς μπήκε και πάλι δυνατά από την αρχή. Μάλιστα, έχασε δύο κραυγαλέες ευκαιρίες με τον Άνταμ Νέμετς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και στις δύο περιπτώσεις.

Η μπάλα τιμωρεί και αυτό ίσχυσε για την Πάφο FC. Ένα λάθος στο χώρο του κέντρου από τον Κουλς ήταν ικανό να δώσει την ευκαιρία στην Ομόνοια να επιτεθεί και να πάρει αέρα δύο τερμάτων. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χριστοφή στο 51’ εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του έφυγε μόνος απέναντι στον Μολ, πλάσαρε σωστά και έκανε το 2-0.

Οκτάλεπτο φωτιά, βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των οπαδών της Πάφου…

Και ενώ όλα έδειχναν επικράτηση της Ομόνοιας, ξύπνησε το κοιμώμενο θηρίο της Πάφος FC. Με οδηγούς τους Ανγκούλο και Νέμετς η Πάφος ξύπνησε και έφερε τούμπα τον αγώνα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε οκτώ λεπτά!!!

Αρχικά μείωσε από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Ανγκούλο στο 58’, ισοφάρισε με το γκολ «ποίημα» του Νέμετς στο 61’, μπήκε μπροστά στο σκορ και πάλι με τον Νέμετς από την άσπρη βούλα και έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα με το διαγώνιο σουτ του Ανγκούλο στο 66’.

Στην συνέχεια η Πάφος θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, όμως το 2-4 ήταν και τελικό σκορ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε σε βίντεο και όλα τα γκολ της Πάφος FC

Φωτογραφικό υλικό από το παιχνίδι: