Αγροτικό: Ντέρμπι σε Γεροσκήπου και Μούτταλο… Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ.

Ένα εξ αυτών είναι και το τοπικό ντέρμπι της Γεροσκήπους, όπου Αφροδίτη και Γεροσκήπου FC θα “μονομαχήσουν” με σκοπό τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Μουττάλλου. Εκεί, η περυσινή Κυπελλούχος ομάδα της Χρυσομηλιάς θα υποδεχθεί την ενισχυμένη και φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα της Άρμους.

Στο γήπεδο των Μανδριών, η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Αναγέννηση/Ελπίδα με μοναδικό σκοπό την άμεση επιστροφή στις νίκες. Από την άλλη το σύνολο του Νεόφυτου Τούρου θα επιδιώξει να έχει βαθμολογικό όφελος, με το έργο του να είναι αρκετά δύσκολο κόντρα στην περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα των Μανδριών.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στο γήπεδο της Γιαλιάς, όπου ο τοπικός ΠΑΣ Φοίνικας θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα Γιόλου σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

*Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το παιχνίδι ανάμεσα στον Μιλτιάδη Τάλας και τον Προμηθέα Μουττάλου, ωστόσο απόφαση του Προμηθέα είναι η οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας.

*Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Α.Σ Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο (27/10) 15:30:

Α. Σ Μανδριών-Αναγέννηση Ελπίδα     Γήπεδο Μανδριών

Αφροδίτη Γεροσκήπου- Γεροσκήπου FC  Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπους

Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας- Κ.Ν Άρμου Γήπεδο Μουττάλλου

Κυριακή (28/10) 14:30:

ΠΑΣ Φοίνικας Γιαλιάς-Ποσειδώνας Γιόλου  Γήπεδο Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς

Δείτε τις διαιτησίες της αγωνιστικής: