Στη Λεμεσό η 14η Διεθνή Ρεγγάτα Κανό Καγιάκ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό διοργανώνει τη 14η Διεθνή Ρεγγάτα Κανό Καγιάκ το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στους Ναυτικούς Ομίλους Αμμοχώστου και Λεμεσού, στη Λεμεσό.

Από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό αναφέρει ότι «το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά στις 07.30 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11.30, ενώ η τελετή απονομών θα πραγματοποιηθεί στις 17.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γερμασόγειας».

Προσθέτει ότι «η 14η Διεθνής Ρεγγάτα Κανό Καγιάκ φιλοξενεί φέτος αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και άλλους παράγοντες από την Ελλάδα, τη Σερβία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, την Αυστρία, την Αίγυπτο, την Εσθονία και τη Λιθουανία».

Παρών στη φετινή διοργάνωση θα είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κανό, Albert Woods, η παρουσία του οποίου αποτελεί πολύ τιμητικό γεγονός για την εκδήλωση αλλά για τη χώρα μας, σημειώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό.

Η 14η Διεθνής Ρεγγάτα Κύπρου συνδιοργανώνεται από το Δήμο Γερμασόγειας και το Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κλεάνθη Γεωργιάδη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ