Απόφαση ΚΟΛΑΦΟΣ! Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι ανάμεσα σε Παφιακό και Ομόνοια

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανήμερα του μεγάλου ντέρμπι στο Βόλεϊ ανδρών ανάμεσα σε Green Air Παφιακό και Ομόνοια Λευκωσίας, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και συγκεκριμένα η δικαστική της, με μια απόφαση που αφήνει πολλά ερωτηματικά, τιμωρεί την έδρα της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, συμπεριλαμβανομένου και του αποψινού (Παρασκευή 26/10, 20:00) αγώνα. Ο λόγος είναι τα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό του Σουπερ ΚΑΠ.

Δείτε την οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Παφιακού:

Μόλις ενημερωθήκαμε από ΚΟΠΕ ότι το σωματείο μας τιμωρήθηκε από δικαστική με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα του super cup.
Στον αποψινό αγώνα με Ομόνοια που όλη την εβδομάδα λέγαμε για το super derby και γιορτή της πετόσφαιρας, ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ να έχουμε φιλάθλους!!!
Το παιγνίδι επίσης δεν θα μεταδοθεί απο Cytavision. Αν είναι δυνατόν! Απο τώρα γνωρίζουμε και τι ακριβώς θα συμβεί!
Τα συγχαρητήρια μας σε όλους!
Ο ΠΑΦΙΑΚΟΣ όσο και αν τον πολεμούν όσο και αν δεν αρέσει που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, απλά πεισμώνει περισσότερο. Η Πάφος και ο κόσμος της θα γιορτάσουν Πρωτάθλημα και φέτος με όσα εμπόδια και τιμωρίες μπουν!
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο κύριοι!

(Έχουν προπωληθεί 268 εισιτήρια. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας να φέρουν τα εισιτήρια τους απο Δευτέρα-Πέμπτη στο γήπεδο Αφροδίτη από 17-00 έως 19:00 για να τους επιστραφούν τα χρήματα.)