ΠΑΦΟΣ FC: Τι γίνεται με τον Πάμπο Χριστοδούλου; Που ακριβώς βρίσκονται τα πράγματα;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Πάφος FC για το θέμα του προπονητή. Το AthlitikaPress.com πιο κάτω αναλύει τα εως τώρα δεδομένα σε σχέση με το ενδεχόμενο να κατηφορίσει για Πάφο ο πετυχημένος Κύπριος τεχνικός, Πάμπος Χριστοδούλου.

Το όνομα του κ. Χριστοδούλου “έπεσε” στο τραπέζι ωστόσο όπως το AthlitikaPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ακόμη καμία επίσημη κρούση αν και υπό τις περιστάσεις η περίπτωσή του φαντάζει ιδανική.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό προπονητή, πετυχημένο, σοβαρό, μετρημένο και καλό γνώστη του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η θητεία του στους πάγκους ομάδων όπως η Δόξα, ο Ολυμπιακός, η Ανόρθωση, δυο φορές η ΑΕΛ, η Ομόνοια αλλά και η Εθνική Κύπρου δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την ικανότητά του να ηγηθεί της “πλούσιας” σε έμψυχο υλικό Πάφου.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να είναι σημαντικά για την πορεία των πραγμάτων αφού πλέον το όνομα εξετάζεται εκτός από τη Διεύθυνση και από τους ιδιοκτήτες της ομάδας οι οποίοι θα έχουν τον τελευταίο λόγο.

Πληροφορίες του AthlitikaPress.com αναφέρουν ότι και η πλευρά του κ. Χριστοδούλου δεν είναι αρνητική, τουναντίον, στο ενδεχόμενο μιας συνεργασίας αφού σήμερα η ομάδα πέραν του ότι διαθέτει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, έχει μπει πλέον σε σωστές και επαγγελματικές βάσεις και φυσικά διαθέτει και οικονομική ηρεμία με την παρουσία των ιδιοκτητών της.

Για να δούμε αν γίνει τελικά η κίνηση από πλευρά Πάφου. Εμείς πάντως το ευχόμαστε γιατί και καλό παιδί είναι ο Πάμπος και τάξη θα βάλει και το σπινθήρισμα που χρειάζεται η ομάδα διαθέτει!