Ο Γιώργος ανοίγει τα φτερά του για την Ευρώπη- Τι λέει στο AthlitikaPress ο αδελφός του Παράσκος;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το όνειρό του πραγματικότητα προσπαθεί να κάνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΕΝΑΔ Γιώργος Παρασκευά ο οποίος εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στη Σόφια για την Σλάβια.

Ο Γιώργος μετά από πρόσκληση της Βουλγάρικης ομάδας πέρασε από δοκιμαστικά και χθες μάλιστα αγωνίστηκε και σε φιλικό παιχνίδι παίζοντας 90 λεπτά. Αν και η πρόσκληση της Σλάβια ήταν για μια εβδομάδα ο προπονητής του Βούλγαρων ζήτησε από την ΕΝΑΔ και τον Γιώργο η παρομονή του στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας να παραταθεί για ακόμη μια εβδομάδα για να μπορέσουν να εξαγάγουν ασφαλή συμπεράσματα για τον Παρασκευά.

Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή και στέλεχος της ομάδας του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, Παράσκος Παρασκευά, μιλώντας στο AthlitikaPress.com ανέφερε πως είναι ευχάριστο που ο Γιώργος βρίσκεται για δοκιμασία σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ά κατηγορία του Βουλγάρικου ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος είναι σοβαρός, μετρημένος και χαμηλών τόνων ποδοσφαιριστής και αντιμετωπίζει την πρόκληση αυτή, λέει ο Παράσκος, με πολλή σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Σε καμία περίπτωση δεν παίρνει το μυαλό του αέρα αφού με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα μπορεί να αρπάξει μια ευκαιρία που θα του ανοίξει …λεωφόρους στην καριέρα του.

Εμείς είμαστε σίγουροι για την αξία του Γιώργου και δηλώνουμε πεπεισμένοι ότι κάποια στιγμή αυτή θα αναγνωριστεί και πέραν από τα στενά γεωγραφικά περιθώρια της περιοχής μας ή και της Κύπρου.