Σπουδαίο διπλό για την Γεροσκήπου FC επί του Μιλτιάδη Τάλας (pics+vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο στάδιο της Κισσόνεργας, η Γεροσκήπου FC πήρε τεράστιας σημασίας διπλό κόντρα στον Μιλτιάδη Τάλας και πάει χωρίς απώλειες στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τα Μανδριά.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Μιλιτιάδης Τάλας υποδέχθηκε την Γεροσκήπου FC στα πλαίσια της 2ης στροφής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, κυριάρχησαν οι μονομαχίες κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, η δύναμη και το πάθος. Τόσο η ομάδα του Τάσου Μακρή όσο και αυτή του Δημήτρη Ιωάννου δεν κατάφεραν να σκοράρουν με αποτέλεσμα το α’ μέρος να λήξει με το «στείρο» 0-0.

Στην επανάληψη δεν ίσχυσε ωστόσο το ίδιο. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Κώστα Σολωμού. Απ’ εκεί και έπειτα οι  ρυθμοί του αγώνα άλλαξαν με αποτέλεσμα η μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς στις δύο εστίες.

Η ομάδα που πέτυχε δεύτερη γκολ στον αγώνα ήταν και πάλι η Γεροσκήπου FC , αυτή την φορά με τον Μιχάλη Ιωάννου να βρίσκει δίκτυα κάνοντας το 2-0.

Οι τυπικά γηπεδούχοι παρά τα δύο γκολ που δέχθηκαν δεν τα παράτησαν και ανταμείφθηκαν για το γεγονός αυτό. Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Βαλαντής με πλασέ μείωσε στο σκορ για τον Μιλτιάδη Τάλας σε 1-2.

Την υπόθεση νίκη για την ομάδα της Γεροσκήπους «καθάρισε» ο Ιάκωβος Χατζηβασίλης, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Φωτογραφικό υλικό:

Βίντεο: