Βουλγαρία – Κύπρος απόψε στις 21:45 από το ΡΙΚ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η ημέρα του αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε. Απόψε, στις 21:45, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Βουλγαρίας στο Στάδιο Vasil Levski σε ένα αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η Βουλγαρία είναι πρώτη στον όμιλο με έξι βαθμούς, η Εθνική μας είναι στους τρεις και όπως δείχνει και η βαθμολογία, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την Κύπρο να καταφέρει απόψε να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό και στις τάξεις των διεθνών υπάρχει αισιοδοξία για καλή εμφάνιση και επίτευξη του στόχου. Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και αυτό που απομένει, είναι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο τη θέληση που έχουν για να πάρουν τη νίκη στον αγώνα.

Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί από το ΡΙΚ.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν θα επιλέξει την εντεκάδα από τους ακόλουθους 23 ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Στέφανος Μουκτάρης, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Βασίλης Παπαφώτης, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιώργος Οικονομίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Ονησίφορος Ρουσιάς, Φώτης Παπουλής, Πιέρος Σωτηρίου και Δημήτρης Χριστοφή.