(ΕΚΤΑΚΤΟ) Τέλος ο Στήβεν Πρέσλι από τον πάγκο της Πάφος FC (Ανακοίνωση)

0
460

Η άσχημη εμφάνιση της Πάφος FC στο παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, σε συνδυασμό με την μικρή συγκομιδή βαθμών μέχρι στιγμής έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Στήβεν Πρέσλι από τον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Πάφος FC:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ‘’ΠΑΦΟΣ FC’’

H ΠΑΦΟΣ FC αποφάσισε την παύση της συνεργασίας με τον έως πρότινος προπονητή της ομάδας μας κ.Steven Pressley και του βοηθού προπονητή Bryan Reid.

Ο Steven προσλήφθηκε ως προπονητής της ομάδας μας τον Ιανουάριο του 2018 μετά την αναχώρηση του κ. Luka Elsner και έγινε αποδεχτός με ενθουσιασμό από τους ποδοσφαιριστές και του οπαδούς μας. Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε πως είναι αναγκαία η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας σε αυτό το σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νέας αγωνιστικής περιόδου η ΠΑΦΟΣ δεν έχει φτάσει το απαιτούμενο επίπεδο αγωνιστικότητας και ανταγωνιστικότητας που αναμενόταν. Η ΠΑΦΟΣ FC θέλει να τονίσει πως αυτή η απόφαση δεν αναιρεί τη μεγάλη συνεισφορά του Steven κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Roman Dubov: ‘’ Ο Steven έφερε πειθαρχεία στην ομάδα και εκτιμούμε την συνεισφορά του. Όμως τώρα είναι ώρα να εστιάσουμε σε διαφορετικά σημεία για να συνεχίσουμε το δρόμο μας προς την επιτυχία. Ευχόμαστε στον Steven και την οικογένεια του τα καλύτερα και ευχαριστούμε επίσης τον βοηθό προπονητή του επίσης για την μεγάλη του συνεισφορά στην ομάδα μας’’.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αντιλαμβάνεται την πολυπλοκότητα της κατάστασης και δουλεύει σκληρά στην εξεύρεση ενός υποψηφίου που θα φέρει την ομάδα ψηλά. Η απόφαση θα ληφθεί προσεκτικά αναλογιζόμενοι όλες της συνθήκες.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη και προσμένει σε νέες νίκες στον αγωνιστικό χώρο!
#ΠάφοςΕίσαι!