Μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος στον Παφιακό

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το βράδυ της Παρασκευής στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον» στην Λάρνακα Green Air Παφιακός και Ομόνοια Λευκωσίας μονομάχησαν με φόντο την κούπα του Σούπερ-Καπ.

Η ομάδα της Λευκωσίας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι κέρδισε με 3-2 στα σετ, ωστόσο από μεριάς Παφιακού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ανδρέα Κωνσταντινίδη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, η αποστολή της ομάδας της Πάφου δεν παρευρέθηκε στην απονομή των μεταλλίων εις ένδειξη διαμαρτυρίας προς την «σφαγιαστική» διαιτησία κατά τα λεγόμενα τους που αντιμετώπισαν.

Όπως ενημερώνεται η ομάδα του “AthlitikaPress” υπάρχει πρόθεση από την διοίκηση των περυσινών πρωταθλητών να καταγγελθεί η διαιτησία στα αρμόδια όργανα.

Δείτε τι ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πετοσφαιριστής του Παφιακού Άκης Ασπιώτης και το στέλεχος της ομάδας Κλεάνθης Σκορδής:

Άκης Ασπιώτης: Άνθρωποι επικίνδυνοι για το άθλημα χωρίς να σέβονται τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητών μπράβο στους διαιτητές που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας..

Κλεάνθης Σκορδής: Υπήρξε παρατηρητής διαιτησίας σήμερα Θα θέλουμε να δούμε και την έκθεση του. Επίσημη καταγγελία θα γίνει αύριο. Όλος ο κόσμος είδε από Cytavision τι έγινε σε κρίσιμα σημεία, αλλά και τι δεν γινόταν και κλείνανε τα μάτια σε αντιδράσεις παικτών και παραγόντων της Ομόνοιας. Δεκτές και οι ήττες κύριοι, αλλά με αξιοπρέπεια. Σήμερα υπήρξε για ακόμη μια φορά ασέβεια απέναντι στην ομάδα μας. Μένω ως εδώ.
Ο ΠΑΦΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΣΟ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ!

Δείτε επίσης στον πιο κάτω σύνδεσμο τι ανάρτησε στα social media ο αρχηγός του Παφιακού Άνθιμος Οικονομίδης…

Λάβρος ο Άνθιμος Οικονομίδης κατά της διαιτησίας με Ομόνοια