Ελένη Λουκά και Τόμας Μποντ οι νικητές του παγκύπριου πρωταθλήματος αντισφαίρισης 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, με τη συμμετοχή πέραν των 120 αντισφαιριστών σε 14 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου, στις γυναίκες η Ελένη Λουκά (Νο3), ήταν η πρωταγωνίστρια του τελικού απέναντι στην Φλωρεντία Χατζηγεωργίου (Νο1), επικρατώντας με 2-0 (6-1, 6-1) ενώ στον τελικό των ανδρών, με τον οποίο έκλεισε το πρόγραμμα το απόγευμα του Σαββάτου, ο Τόμας Μποντ(Νο3) χρειάστηκε δύο περίπου ώρες για να κερδίσει τον Ντέιβιντ Μινασιάν(Νο1) με 2-1.

Στο πρωτάθλημα που ήταν κατηγορίας Grade 1, οι συνολικές δηλώσεις συμμετοχών σε Μονά και Διπλά, έφτασαν τις 200. Το πρωτάθλημα συνοδεύτηκε από την εξαιρετική διοργάνωση, τον αρκετά ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών και τους συναρπαστικούς τελικούς σε αρκετές εκ των 14 κατηγοριών.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, αναφέρει η ανακοίνωση, ξεχώρισαν οι διπλές νίκες της Κλειούς Μαρίας Ιωάννου στα GS16 και GS18, του Στυλιανού Παπαμιχαήλ στο Μονό και Διπλό (με παρτενέρ τον Νικήτα Σκλεαρένκο) στα 14άρια των αγοριών, και της νεαρής Όλγας Ντανίλοβα στις κατηγορίες GS12 και GS14.

Σε τελικούς δύο κατηγοριών αγωνίστηκαν επίσης η Άννα Δεμιρτζή (GS14, GD14), και ο Λάμπρος Παντζαρής (BS16 και ΒΣ18). Το βραβείο Fair Play αποδόθηκε στον Στυλιανό Παπαμιχαήλ. Νικητές στις κατηγορίες στα Μονά αναδείχτηκαν οι Στυλιανός Χριστοδούλου (BS16) και Ξενοφών Νεοφύτου (BS18).

Στους τελικούς την ΟAK εκπροσώπησε η Γραμματέας Κάλια Κυριακίδου, και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ παρόντα ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, καταλήγει η ανακοίνωση.