Με 6 παίκτριες της Πάφια η Εθνική στην Τουρκία

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος σε όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Τουρκία και εκτός από την Τουρκία, θα αντιμετωπίσει την Ελβετία και το Αζερμπαϊτζάν μεταξύ 3-9 Οκτωβρίου στην Αττάλεια.

Η αποστολή της Εθνικής μας μαζί με τις αποστολές των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο, θα βρίσκονται στην Τουρκία από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας στην Τουρκία θα γίνει την Τρίτη και την Τετάρτη θα αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας με αντίπαλο την Ελβετία.

Η Εθνική μας πριν από την αποστολή στην Τουρκία έδωσε τέσσερις φιλικούς αγώνες με Λευκορωσία (εντός) και Σκόπια (εκτός) και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

«Μέσα από την προετοιμασία και τους φιλικούς αγώνες προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε και πιστεύω πως είμαστε σε καλό επίπεδο. Σε τέτοιες διοργανώσεις και σίγουρα σε εκτός έδρας αγώνες, ο βαθμός δυσκολίας είναι σίγουρα ψηλότερος και θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στο ελάχιστο για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για καλή παρουσία της ομάδας μας. Θα κυνηγήσουμε όλες τις πιθανότητες μας για μια καλή παρουσία στη διοργάνωση».

Για τους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής επέλεξε τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Απόλλων Λυμπιών: Ελισάβετ Κυριάκου
Πάφια: Γεωργία Κατσονούρη, Χρύσω Μιχαήλ, Παναγιώτα Νέστωρος, Μαρία Αναστασία Καρασπύρου, Μυροφόρα Αντωνία Αδάμου, Κορίνα Πάολα Αδάμου
Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου: Χαρίκλεια Διονυσίου, Σταυριάνα Αντωνίου, Χαραλαμπία Χριστοφή, Μάριαν Σωκράτους, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Μαρία Ζαχαρίου
Λευκοθέα Λατσιών: Χαρά Χαραλάμπους, Σότια Μακρή
Barcelona FA: Ευρίσα Αφροδίτη Ευριπίδου, ‘Ελενα Αριστοδήμου
Champions Ύψωνα: Έλενα Μεσημέρη, Χριστιάνα Ζορζή
Ομόνοια Λευκωσίας: Μαρία Αστανιού