Η ασπίδα της ΠΟΑΣΠ στο Αθλητικό Σωματείο Μανδριών (ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το παρών του σε ακόμη ένα αθλητικό γεγονός της επαρχίας Πάφου έδωσε το «AthlitikaPress». Αυτή την φορά η ομάδα μας ήταν στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο «Δημοτικό Στάδιο της Γεροσκήπους» ανάμεσα στο Αθλητικό Σωματείο Μανδριών και την Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου για την Ασπίδα της ΠΟΑΣΠ. Πλούσιο φωτοερπορτάζ.

Στην παρουσία αρκετών φίλων του Αγροτικού ποδοσφαίρου, Μανδριά και Χρυσομηλιά μονομάχησαν με φόντο την ασπίδα της ΠΟΑΣΠ με τους περσινούς πρωταθλητές να κατακτούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν καθώς επικράτησαν με σκορ 2-1.

Ανάλυση αγώνα:

Μόλις στο 12ο λεπτό της συνάντησης και ενώ πιο πριν η Χρυσομηλιά έδειξε να έχει την κυριαρχία του παιχνιδιού, η ομάδα των Μανδριών άνοιξε το σκορ με τον Λάμπρο Φάττα να νικά από κοντά τον Ανδρέα Καρσερά κάνοντας το 1-0.

Το αρχικό σοκ ξεπεράστηκε νωρίς από την ομάδα του Κύπρου Παπαδημήτρη, η οποία αντέδρασε εφτά λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, ο Σπάρτακος Φιλιππίδης με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά με πρωταρχικό σκοπό να διαφυλάξουν τα νότα τους.

Η ομάδα που ευτύχησε να σκοράρει ήταν αυτή των Μανδριών, η οποία στο 51ο λεπτό μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ και πάλι με τον Λάμπρο Φάττα. Συγκεκριμένα, ο αριστεροπόδαρος επιθετικός ύστερα από σέντρα του Στέλιου Αντωνίου από αριστερά έπιασε την κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στην συνέχεια η Χρυσομηλιά προσπάθησε να αντιδράσει, όμως πολύ λίγες φορές έγινε απειλητική μπροστά από την εστία του συνόλου του Χρίστου Μιχαηλίδη.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες των Α.Σ Μανδριών να πανηγυρίζουν το πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό μέσα από τον φακό του “AthlitikaPress”: