Αυτές είναι οι προβλέψεις μας για αυτή την εβδομάδα (ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ % ΑΓΩΝΩΝ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τις προβλέψεις τους και για αυτή την εβδομάδα έκαναν οι 17 συντελεστές του Πρωταθλήματος Προβλέψεων Αποτελεσμάτων Αγώνων Ποδοσφαίρου του AthlitikaPress.com. 

Σε συνολικά 16 παιχνίδια οι συμμετέχοντες έδωσαν τα προγνωστικά τους και από το σύνολο των προβλέψεων αυτών μπορείτε να δείτε και σε ποσοστά την συχνότητα πρόβλεψής μας για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η τελευταία στήλη με τα ποσοστά επί τοις εκατόν μπορεί να αποτελέσει για σας ένα ενδεικτικό εργαλείο για τη στοιχηματική σας δραστηριότητα για την οποία όμως πάντα πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να γίνεται, υπεύθυνα, με μέτρο και φυσικά με προσοχή.

Τι είναι το υπεύθυνο στοίχημα;

Ας μην ξεχνάμε ότι για να κρατήσεις την ενασχόλησή σου με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια ως μια διασκεδαστική δραστηριότητα, θα πρέπει να μπορείς να ελέγχεις πόσο χρόνο και χρήματα ξοδεύεις για αυτή την ενασχόληση. Ο παίκτης ο οποίος στοιχηματίζει υπεύθυνα, βλέπει το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια ως ένα τρόπο ψυχαγωγίας, δεν στοιχηματίζει περισσότερα από όσα μπορεί να χάσει, και κατανοεί απόλυτα τις πιθανότητες του τυχερού παιχνιδιού. Μπορείς να ακολουθήσεις ορισμένες στρατηγικές για να στοιχηματίζεις υπεύθυνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σε μεγαλύτερη ανάλυση όλα τα προγνωστικά μας