LIVE UPDATE! Σήμερα στο AthlitikaPress λεπτό προς λεπτό τα παιχνίδια των ομάδων μας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τις συνθέσεις, φωτογραφίες, βίντεο και όλα όσα θα γίνουν σήμερα στα τρία παιχνίδια των ομάδων της Πάφου, ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς, Πέγειας FC και Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσω ειδικής πλατφόρμας LIVE UPDATE από την ιστοσελίδα μας AthlitikaPress.com.

Με τον ίδιο τρόπο χθες η ιστοσελίδα μας AthlitikaPress.com σας μετέφερε όλες τις σημαντικές στιγμές από την μεγάλη νίκη του Ακρίτα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Μακάρειο Στάδιο.

Η πρώτη σε επισκεψιμότητα αθλητική ιστοσελίδα στην Πάφο θα σας μεταφέρει στα παιχνίδια των ομάδων της Πάφου με Εθνικό Λατσιών στην Πόλη Χρυσοχούς, Ολυμπία στα Λύμπια και ΑΕΚ στην Κοράκου.

Αμέσως μετά την λήξη των τριών αυτών αγώνων θα έχετε τη δυνατότητα και πάλι σε πραγματικό χρόνο- LIVE UPDATE- να παρακολουθήσετε όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού της Πάφου με τον Απόλλωνα με φωτορεπορτάζ, βίντεο και ζωντανή λεπτό προς λεπτό περιγραφή των φάσεων και ροή της αναμέτρησης από το Τσίρειο Στάδιο στο οποίο η ιστοσελίδα μας θα έχει 3 απεσταλμένους για ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις κερκίδες των δυο ομάδων.