Ξεκινάει προπονήσεις η ομάδα του ΑΠΟΠ στα τροχοκαθίσματα- (Το μήνυμα και οι ευχαριστίες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ξεκινάνε σήμερα οι προπονήσεις της ομάδας του ΑΠΟΠ τροχοκαθισμάτων και με την ευκαιρία το σωματείο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ανάμεσα σε άλλα ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση: 

Λόγω του οτι σήμερα ξεκινάμε τις προπονήσεις μας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ορισμένα πράγματα και να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας, μας βοήθησαν στο να κάνουμε πέρσι το ξεκίνημα μας και να αγωνιστούμε στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, οπότε και η δική μας αρχή δεν ηταν ουτε στρωμένη με ροδοπέταλα, ούτε ευνοϊκή. Δεν θέλουμε να μακρηγορουμε ουτε να στεκόμαστε στο παρελθόν αλλα χρειάστηκε αρκετή υπομονή και αρκετή δουλειά για να δημιουργηθεί η ομάδα μας.

Ξεκινώντας αρχικά θέλουμε τα πουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα και στο Δ.Σ του APOP Basketball Club η οποία αγκάλιασε και στήριξε την ιδέα της δημιουργίας της ομαδας τροχοκαθισμάτων γνωρίζοντας εξ’αρχής τις δυσκολίες που θα ακολουθούσαν.

Στην Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου και στον πρόεδρο της κύριο Δημήτρη Λαμπριανίδη για τον δανεισμό 6 τροχοκαθισμάτων για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε καθώς και για την μετέπειτα βοήθεια τους.

Στους μεγάλους χορηγούς μας, την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου και στο Round Table 7 Paphos οι οποίοι συνέβαλαν στο να αγοραστούν ακόμα δυο τροχοκαθίσματα για την ομαδα μας.

Στην Σχολική Εφορία Γεροσκήπου η οποία μας έδωσε στέγη στο Λύκειο Γιαννάκη Ταλιώτη σε μια περίοδο που αντιμετωπίζαμε σοβαρό πρόβλημα με το θέμα του γηπέδου.

Στον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA για την παραχώρηση της κλειστής αίθουσας Αφροδίτη για την διεξαγωγή των αγώνων μας και για προπονήσεις τόσο πέρσι όσο και φέτος καθώς επίσης και για τα διορθωτικά έργα που έγιναν έτσι ώστε να γίνει προσβάσιμο το γήπεδο και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Στο προσωπικό της κλειστής αίθουσας Αφροδίτη οι οποίοι ηταν παντα πρόθυμοι να βοηθήσουν.

Στην ομάδα Pafiakos Volleyball CLUB η οποία βάζοντας στην άκρη συμφέροντα και εγωισμούς, κάθισε και συζήτησε μαζι μας, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα προπονήσεων της για να μας παραχωρηθούν και εμας ώρες χρήσης του γηπέδου.

Την ομάδα παλαιμάχων του Α.Π.Ο.Π για την χορηγία στην αγορά αθλητικού υλικού καθώς και την εταιρία EshopforSports για την παραχώρηση αφιλοκερδώς εξοπλισμού εκγύμνασης για την ομαδα μας.

Στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος Apollon Wheelchair BasketballNicosia Team Rollers και Ifestos sports club limassol για την συνεργασία και τη βοήθεια καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στον κόσμο της Πάφου ο οποίος μας στήριξε με την παρουσία του και μας εμψυχώνει.

Το τελευταίο μας ευχαριστώ το αφήσαμε για τους πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας.
Θυσιάζοντας αρκετές ώρες και απο την δουλειά τους και απο την προσωπική τους ζωή, ηταν παντα εκεί έτοιμοι να βοηθήσουν και να αγωνιστούν υπερβάλλοντας εαυτόν τις πλείστες των περιπτώσεων.
Πάμπος Χαραλάμπους, Maad Ali, Μαργαρίτα Γεωργίου, Γεωργία Γαβριηλίδου, Αντώνη Δημητρίου, Στέλιο Φακοντή, Δημήτρη Χαρίση, τους εθελοντές μάς και με την νέα σεζόν παίκτες της ομαδας Ειρήνη Χατζιαντωνίου, Σωτήρη Μακρή και τον έφορο της ομαδας μας κύριο Γιώργο Πιστέντη.
Ευχαριστούμε που είσασταν μαζι μας απο την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της προσπάθειας.

Υπόσχεση μας ειναι να καθιερωθεί αυτη η ομάδα για πολλά χρόνια και όσο περνά ο καιρός να γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστική, εξυπηρετώντας τον αρχικό της σκοπό, την ενασχόληση με το άθλημα όσο το δυνατόν περισσότερο ατόμων με αναπηρία.

Ξεκινάμε δυναμικά και με γερές βάσεις την δεύτερη μας χρονιά!!!

ΥΓ: Η φωτογραφία απο την πρώτη μας νίκη, είναι αφιερωμένη σε ολους αυτούς που υποστήριζαν οτι έπρεπε να το “ερευνήσουμε” και να το “ψάξουμε” πρίν να κάνουμε ομάδα καλαθόσφαιρας σε τροχοκαθισμα στην πόλη της Παφου…