Μια Πάφος για ΤΡΕΛΛΑ… ΓΟΥΣΤΑ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το κενό που άφησε η απρόσμενη διακοπή συμβολαίου στον Κώστα Γιαννούλη, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στις τάξεις της διοίκησης και των οπαδών της Πάφος FC.

Όχι γιατί ο Ελλαδίτης μπακ είναι αναντικατάστατος (κανένας παίκτης δεν είναι), αλλά για τον λόγο ότι τα χρονικά περιθώρια για μεταγραφή άλλου ποδοσφαιριστή ήταν πολύ στενά.

Εντούτοις και πάλι η διοίκηση των Ρώσων επενδυτών, δίχως τυμπανοκρουσίες και κάτω από σιγή ιχθύος κατάφερε όχι μόνο να φέρει αντικαταστάτη του Γιαννούλη, αλλά να πάρει ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος μας.

Με τον Ζάντερ επίσημα «ΠΑΦΙΤΗ», η ομάδα του Στίβεν Πρέσλι βρήκε αυτό που έψαχνε εξ αρχής. Ο Βραζιλιάνος είναι αυτό που λέμε ο ορισμός του φουλ μπακ, με αδιάκοπο τρέξιμο σε όλη την αριστερή μεριά, ικανός να ανταπεξέλθει στα θέλω του Σκωτσέζου στo 3-5-2 που χρησιμοποιεί.

Δεν περιμέναμε στην εκπνοή την μεταγραφή του Ζάντερ για να πούμε ότι η διοίκηση της Πάφου έκανε φέτος στην υπέρβαση στο μπάτζετ. Οι μεταγραφές των Νέμετς, Λουλίνια και των άλλων παιδιών που ήρθαν στην πόλη μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Πάφος FC στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν θα περιοριστεί στον ρόλο του κομπάρσου, αλλά έχει όλα τα φόντα να χτυπήσει τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αν μη τι άλλο  με τόσους παικταράδες στο ρόστερ, θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος την πορεία της Πάφου στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.