Το «Χ»άρηκαν Ακρίτας Χλώρακας και Γεροσκήπου FC (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας, Ακρίτας και Γεροσκήπου FC εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 στα πλαίσια φιλικού αγώνα προετοιμασίας.

Λόγω του ότι ο η ομάδα της Χλώρακας βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την έναρξη των επίσημων της υποχρεώσεων, ο Άγγελος Ευθυμίου στο σημερινό παιχνίδι χρησιμοποίησε ένα «μίγμα» νεαρών ποδοσφαιριστών μαζί με έμπειρους ΠΑΦΙΤΕΣ παίκτες.

Από την άλληM για την Γεροσκήπου FC αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποίησε, με τον προπονητή της Δημήτρη Ιωάννου να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε η Γεροσκήπου FC με τον Βιτάλ στο α’ μέρος, με το Ακρίτα να ισοφαρίζει με τον Πόλυ Φιλίππου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν και πάλι το προβάδισμα με τον Κώστα Σολωμού, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 και πάλι ο Πόλυς Φιλίππου.

Να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι για τον Ακρίτα, θα αγωνιστούν αύριο (Παρασκευή) σε φιλικό ματς κόντρα στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, που θα γίνει και πάλι στην Χλώρακα.