Που πήγαν και γιατί “έριξαν” το Instagram οι παίκτες της Πάφος FC (video- pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το ένα μετά το άλλο ανέβαζαν τα stories στο Instagram χθες βράδυ οι ξένοι παίκτες της Πάφος FC στο δείπνο που τους παραχώρησε το σωματείο στο τουριστικό θέρετρο Cap St. Georges Beach Club Resort της KORANTINA HOMES στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας.

Η εταιρεία η οποία είναι ο κύριος υποστηρικτής της ομάδας μας διαθέτει ένα από τους πιο ωραίους και μαγευτικούς προορισμούς όχι μόνο στην Κύπρο αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Πέραν από το χρυσό ηλιοβασίλεμα το Club House του Cap St. Georges Beach Club Resort προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές γαστρονομικές επιλογές από τα χέρια των καλύτερων.

Πάντως όπως φάνηκε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι έχουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς δεκάδες χιλιάδες φίλους και ακόλουθους επιδόθηκαν στην μόδα της εποχής, τα stories, προσελκύοντας αρκετούς από τους φίλους τους κυρίως στις πατρίδες τους.

Τόσο η τάση της εποχής όσο και το πανέμορφο μέρος της KORANTINA HOMES ενέπνευσαν αρκετούς από αυτούς που εκτός από τις selfies και τα stories έβγαζαν και ο ένας φωτογραφία τον άλλο.

Πρώτος και καλύτερος στον χορό των Social Media δεν είναι άλλος από τον Αγκούλο ο οποίος όπως παρατηρήσαμε είναι από τους μεγαλύτερους λάτρεις της συγκεκριμένης συνήθειας με τον Λουλίνια να ακολουθεί και φυσικά τον Νέμετς και τους υπόλοιπους να μην υστερούν.

Το AthlitikaPress.com μοιράζεται μαζί σας κάποια από τα stories των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η “μανία” των Social Media “κτύπησε”, όπως ήταν αναμενόμενο και τους ποδοσφαιριστές.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί και το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα

https://www.facebook.com/fcpafos/videos/239922380003470/