Ανακοίνωσε Στράτο Βαρδαξή ο ΑΠΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των ακαδημιών και των αγωνιστικών του τμημάτων, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Πάφου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Στράτο Βαρδαξή. Το σωματείο μας τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στην κοινή μας πορεία.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι 29 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές εμπειρίες από υψηλό επίπεδο, όντας μετρ στη βελτίωση και ανάδειξη ταλαντούχων παικτών και παικτριών. Ο Στράτος Βαρδαξής θα αναλάβει προπονητής του Γυναικείου Τμήματος, το οποίο θα συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία, θα έχει την ομάδα Κ14 Ανδρών, ενώ επίσης θα εργαστεί και στις ακαδημίες.

Τη σεζόν 2014-2015 ήταν βοηθός του προπονητή του ιστορικού σωματείου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Στέφανου Πέρκου στην Α2 Ελλάδας, ενώ παράλληλα εργάστηκε με επιτυχία και στις ακαδημίες. Η συνεργασία του με τον “Γηραιό” συνεχίστηκε και με τους Γιώργο Κυρούδη-Γιάννη Δαμαλή την επόμενη χρονιά, καθώς και όλα τα προηγούμενα χρόνια με τον μεγάλο καλεσμένο του International Camp μας, Βαγγέλη Αλεξανδρή. Πέραν του αντρικού, συνέχισε την επιτυχημένη παρουσία του στις ακαδημίες και στα αναπτυξιακά τμήματα. Συν τοις άλλοις, δούλεψε με πολύ καλά αποτελέσματα και στους Γαλάζιους Θεσσαλονίκης, τόσο σαν assistant coach του αντρικού, όσο και σαν προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων και της head coach της ομάδας Κ20.