Για το καλό της Πάφος FC ο Στέλιος και ο Αντρέας έγιναν και συνεργάτες

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σημαντικές είναι για την Πάφο FC και οι εμπορικές συμφωνίες αφού η ομάδα αποκτά διαρκώς εταιρικούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους στην προσπάθειά της να λειτουργεί 100% σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ο Διευθυντής της ομάδας, Στέλιος Παπαγεωργίου και εκπρόσωπος της εταιρείας TSIAKKASTEL στην Πάφο Ανδρέας Βάρδας εκτός από καλοί φίλοι που είναι εδώ και χρόνια είναι πλέον και επίσημα συνεργάτες αφού η Πάφος FC ένταξε στο δυναμικό των συνεργατών της την εταιρεία η οποία αποτελεί αναμφίβολα τον μεγαλύτερο προμηθευτή λύσεων διαχείρισης εγγράφων και εξοπλισμού γραφείου στην Κύπρο.

Η σχετική ανακοίνωση

Η Πάφος FC με χαρά καλωσορίζει στην #pafosfamily την εταιρεία Tsiakkastel Office Line LTD στην κατηγορία #Blue_Supporter. Μια σημαντική συνεργασία ξεκινάει και ευελπιστούμε στην από κοινού πορεία επιτυχίας. Από σήμερα η ΠΑΦΟΣ FC αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη και φίλο, ενώ προϊόντα της συνεργασίας ήδη εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρείας.
Από το 1969 η Tsiakkastel Office Line LTD είναι κορυφαίος προμηθευτής λύσεων διαχείρισης εγγράφων και εξοπλισμού γραφείου στην Κύπρο καθώς προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ασπρόμαυρων και έγχρωμων πολυ-λειτουργικών συσκευών, εκτυπωτών, φαξ και εξοπλισμού εκτύπωσης παραγωγής διατηρώντας ταυτόχρονα την εστίαση στον πελάτη.
Η Tsiakkastel διανέμει μια ποικιλία προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας στην κυπριακή αγορά. Περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα προϊόντων Ricoh Office καθώς και προϊόντα από τα προϊόντα Acco Rexel, Intimus, Fellowes, Boxlight, Nuance και άλλα.
#Tsiakkastel – #ΠάφοςΕίσαι

Οι νέες συνεργασίες μόλις έχουν ξεκινήσει. Γίνε κι εσύ υπερήφανος υποστηρικτής της ΠΑΦΟΣ FC!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 26221500 και 99285502, Εμπορικό Τμήμα PAFOS FC LTD.