ΑΠΟΨΗ: Η Διοίκηση έκανε το καθήκον της, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην αρχή του προγραμματισμού της φετινής προετοιμασίας η Πάφος FC ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα και ο κόσμος άρχισε νωρίς τα μουρμουρητά και τη γκρίνια.

Αρχικά δεν φαινόταν φως στον ορίζοντα για την μεταγραφή του “μπόλικου” Νέμετς, το ενδιαφέρον για τον οποίο είχε ήδη διαρρεύσει στον Τύπο, δεν θα ανανέωνε και ο Φυλακτού ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως διακαής πόθος, δεν έρχονταν λύσεις και γενικά ο κόσμος είχε ένα φίλτρο καχυποψίας.

Τελικά με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θωράκισε τις θέσεις μια μία βάζοντας στο ρόστερ ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Έφερε και παίκτες “κράκτες” όπως ο Νέμετς και ο Λουλίνια, απέκτησε και ποιοτικούς Κύπριους όπως ο Φιλιώτης και ο Καρώ, έστω υπό μορφή δανεισμού, έντυσε και στα Μπλέ παίκτες που μπορούν να αποδειχθούν λίρα εκατό όπως οι Γιαννούλης και Ανγκούλο, αλλά και οι Μπάνγκαρτ, Ντέτζμεκ, Χολντ, Σιρόκ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Φολμπεργκ, Πολίτζι, Μολ και Ράσιτς.

Τα πιο πάνω συνδυασμένα με το γεγονός ότι έμειναν και σημαντικοί παίκτες στην ομάδα δημιουργούν ένα συμπέρασμα. Η Διοίκηση έκανε το καθήκον της κάνοντας ίσως και υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι κάτι που πιθανόν με άλλη σύνθεση στην ηγεσία της εταιρείας να μην συνέβαινε ποτέ στην Πάφο. Τι απομένει τώρα;

Εμείς, οι φίλοι, οι υποστηρικτές, οι ακόλουθοι της Πάφου, οι αγνοί φίλαθλοι να πράξουμε το ελάχιστον και να κάνουμε το καθήκον μας στηρίζοντας με τον τρόπο μας το σωματείο. Στηρίζοντας και δείχνοντας ότι η Πάφος δικαιούται να έχει μια εκπρόσωπο στους μεγάλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι να αποτελεί ασανσερ μεταξύ Ά και Β΄κατηγορίας.

Ο τρόπος είναι γνωστός για να το πράξουμε. Αγοράζουμε κάρτες διαρκείας και στηρίζουμε πρωτίστως ηθικά και ψυχολογικά την προσπάθεια και ακολούθως οικονομικά. Η Διοίκηση ότι ζήτησε ο προπονητής και ο κόσμος το έντυσε στα Μπλε τώρα εκείνο που μένει είναι να την ευχαριστήσουμε!

Συντακτική ομάδα, AthlitikaPress.com

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ FC 

https://www.facebook.com/fcpafos/videos/427006257706951/