(ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ) Υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο Ανγκούλο!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «AthlitikaPress». Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα μας, πρώτη σας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Brayan Angulo από τις 7 Αυγούστου.

Πρωί-πρωί της Παρασκευής βγήκε και το επίσημο φιρμάνι από την Πάφο FC. O Κολομβιανός ανακοινώθηκε και θα ενισχύσει το σύνολο του Στίβεν Πρέσλι στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλη μιά καλημέρα 🌞, άλλη μια μεταγραφή! 
Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή Brayan Edinson Angulo για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο Brayan Angulo είναι 25 ετών (19/07/1993) και αγωνίζεται ως μέσο-επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στις CD America και Independiente Medellín Κολομβίας.
Καλωσορίζουμε το Brayan στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Brayan #ΠάφοςΕίσαι

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Ένας παίκτης σαν τον Angulo δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πείσουμε τον Brayan να έρθει εδώ. Είναι ένα σύγχρονο δεκάρι ο οποίος εργάζεται σκληρά και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι πολύ ικανός παίκτης με καλές τεχνικές δεξιότητες και εξυπνάδα. Έχουμε επίσης πολύ καλή εντύπωση από τις συναντήσεις μας ότι είναι πολύ φιλόδοξος και καλός χαρακτήρας. Ο Brayan είναι τώρα μέλος της οικογένειας της Πάφου και τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας!