Ακόμη μια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του AthlitikaPress : Ντύθηκε στα Μπλέ και ο Ανγκούλο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Θωρακίζται ολοένα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας μας και ακόμη μια προσθήκη έρχεται να δέσει το γλυκό του Στήβεν Πέρσλι. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, ένας σύγχρονος επιτελικός μέσος, δεκάρι στην ποδοσφαιρική αργκό είναι πλέον ντυμένος στα Μπλέ.

Το AthlitikaPress.com εδώ και μέρες έντυσε τον Ανγκούλο στα μπλέ, παρουσίασε την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας και ανακοίνωσε πρώτο με αποκλειστική φωτογραφία την υπογραφή του συμβολαίου του. 

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή Brayan Edinson Angulo για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο Brayan Angulo είναι 25 ετών (19/07/1993) και αγωνίζεται ως μέσο-επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στις CD America και Independiente Medellín Κολομβίας.
Καλωσορίζουμε το Brayan στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Brayan #ΠάφοςΕίσαι

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Ένας παίκτης σαν τον Angulo δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πείσουμε τον Brayan να έρθει εδώ. Είναι ένα σύγχρονο δεκάρι ο οποίος εργάζεται σκληρά και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι πολύ ικανός παίκτης με καλές τεχνικές δεξιότητες και εξυπνάδα.

Έχουμε επίσης πολύ καλή εντύπωση από τις συναντήσεις μας ότι είναι πολύ φιλόδοξος και καλός χαρακτήρας. Ο Brayan είναι τώρα μέλος της οικογένειας της Πάφου και τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας!