Τι θα πρέπει να προσέξουν οι φίλαθλοι του αυριανού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΠΟΕΛ – ΑΣΤΑΝΑ Καζακστάν

Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία Πέμπτη 23 Αυγούστου, 2018 και ώρα 8.00μ.μ.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου, 2018, στις 8.00 το βράδυ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΣΤΑΝΑ Καζακστάν, για τα προκριματικά της διοργάνωσης Europa League, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 6.00μ.μ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές, νότιες και ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, (Φώτα Ορφανίδη) ή και τον κυκλικό κόμβο παρά το Γ.Σ.Π στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό, Βόρειο και Νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου.

Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από το χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo προς την ανατολική και τη δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία του σταδίου για αγορά εισιτηρίου από τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 6.00μ.μ.

Οι φίλαθλοι της ΑΣΤΑΝΑ θα καταλάβουν μέρος των κερκίδων στο άνω διάζωμα της δυτικής εξέδρας του σταδίου.

Για τους οπαδούς της ΑΣΤΑΝΑ δεν θα ανοίξουν ταμεία για αγορά εισιτηρίου στο στάδιο.

 

Τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:

– Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

– Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

– Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

– Απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

– Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

– Οποιοσδήποτε δεν συμμορφώνεται με τα πιο πάνω, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

– Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής προσωπικών τους αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία του σταδίου.

– Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή σε περίπτωση άμεσης ανάγκης στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου Γ.Σ.Π., για την παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.

Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό παιχνίδι, με αθλητοπρέπεια και χωρίς έκτροπα.