Αγωνίστηκαν οι τέσσερις παίκτριες της Πάφια στην ήττα της Εθνικής

Από: Γιώργος Γεωργίου

Οι παίκτριες της ΠΑΦΙΑΣ, Παναγιώτα Νέστωρος, Γεωργία Κατσονούρη, Κορίνα Πάολα Αδάμου και Χρύσω Μιχαήλ αγωνίστηκαν στην ήττα της Εθνικής Νεανίδων από την Λευκορωσία.

Στα του αγώνα, την ήττα με 2-1 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U19 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Και τα τρία τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να έχει πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Η Λευκορωσία προηγήθηκε στο 57ο λεπτό και η Κύπρος ισοφάρισε στο 73’ με πέναλτι της Έλενας Αριστοδήμου το οποίο κέρδισε η Κορίνα Αδάμου.

Το νικητήριο τέρμα για τη Λευκορωσία σημειώθηκε στο 85’, σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο η Εθνική μας έλεγχε τον αγώνα και δημιουργούσε προϋποθέσεις για να προηγηθεί στο σκορ. Τελικά, το τέρμα το πέτυχαν οι Λευκορωσίδες που πήραν τη φιλική νίκη με 2-1.

Κύπρος και Λευκορωσία θα αναμετρηθούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Τρίτη στις 19:30 στο Μακάρειο Στάδιο.

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Γ. Κατσονούρη, Χ. Διονυσίου (60′ Ι. Δημητρίου), Χ. Μιχαήλ (60′ Ε. Μεσημέρη), Χ. Χαραλάμπους, Δ. Χρυσοστόμου (46′ Μ. Σωκράτους) Α. Ευριπίδου (66′ Π. Νέστωρος), Στ. Αντωνίου (90′ Α. Λαντίδου), Ε. Αριστοδήμου, Χ. Ζωρζή (90′ Σ. Μακρή), Κ. Αδάμου (90′ Δ. Χαραλάμπους), Μ. Ζαχαρία (46′ Θ. Ανδρέου).