“Τίγκα” τα βοηθητικά… Όσα έγιναν στην παρουσίαση της Πάφος FC (pics+vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Γέμισαν από κόσμο  τα βοηθητικά γήπεδα της Πάφος FC το απόγευμα της Παρασκευής, για την πρώτη επίσημη προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους της «γαλανόλευκης» ομάδας.

Αρχικά, την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής της PAFOS FC LTD Στέλιος Παπαγεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και θα γίνουν. Συγκεκριμένα, είπε ότι θα πραγματοποιηθούν ακόμη 2-3 μεταγραφές και θα κλείσει το ρόστερ.

Στην συνέχεια, ήταν η ώρα των ακαδημιών της Πάφος FC. Τα τμήματα U14,U15,16,U17 και U19 παρουσιάστηκαν μπροστά από τον κόσμο και χειροκροτήθηκαν .

Αμέσως μετά σειρά πήρε η πρώτη ομάδα. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και στελέχη της Πάφος FC, καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους, με τους οργανωμένους φιλάθλους να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με συνθήματα και φωτοβολίδες.

Αργότερα, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Κυριάκο.

Στο τέλος, οι ποδοσφαιριστές του Στίβεν Πρέσλι έκαναν προπόνηση. Το πρόγραμμα αρχικά είχε ασκήσεις με την μπάλα και στην συνέχεια  δίτερμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μοναδικός σκόρερ στο οικογενειακό «διπλό» ήταν ο Τσέχος Φόλμπρεχτ.