Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Lulinha- Τριετές το συμβόλαιό του

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένας μεγάλος παίκτης γίνεται μέλος της ΠΑΦΟΣ FC… 
Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Luiz Marcelo Morais dos Reis (Lulinha) ο οποίος συμφώνησε για 3 χρόνια!

Ο Lulinha είναι 28 ετών (10/04/1990) και αγωνίζεται ως μέσο-επιθετικός αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Sharjah FC στα Η.Α.Ε ενώ έχει αγωνιστεί σε φημισμένες ομάδες της Βραζιλίας όπως οι Corinthians, Botafogo και Ceará Sporting Club . Ήταν επίσης διεθνής με την Εθνική Νέων της Βραζιλίας με 16 τέρματα σε 16 συμμετοχές!

Καλωσορίζουμε το Lulinha στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Lulinha #ΠάφοςΕίσαι!

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:

Ο Lulinha είναι ένας συναρπαστικός παίκτης να τον βλέπεις να αγωνίζεται. Είναι Βραζιλιάνος και έχει τις κλασικές ιδιότητες των Βραζιλιάνων παικτών – καλές δεξιότητες στη ντρίμπλα και στον χειρισμό της μπάλας.

Έχει πολύ καλές τεχνικές δεξιότητες και μπορεί να αλλάζει κατεύθυνση με μεγάλη ταχύτητα. Ο Lulinha μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός και ως μέσος επιθετικός.

Θα δούμε επίσης ότι προσπαθεί έντονα να κερδίσει τη μπάλα και να τη διατηρεί στην κατοχή του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και καλωσορίζουμε το Lulinha στην ομάδα μας και την οικογένειά μας σήμερα και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει σημαντικό μέρος της ομάδας μας φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: