ΕΠΙΣΗΜΟ: ΠΑΦΙΤΗΣ για 2 χρόνια ο Γιαννούλης

0
956

Την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής ανακοίνωση η Πάφος FC.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής της ομάδας θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Κώστας Γιαννούλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γιαννούλη για δύο χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης είναι 30 ετών (09/12/1987) και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος Αθηνών. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.
Καλωσορίζουμε τον Κώστα στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Κώστα #ΠάφοςΕίσαι

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τον Κώστα Γιαννούλη ως νέο παίκτη της Πάφου. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης που έπαιξε αγώνες σε υψηλό Ευρωπαϊκό επίπεδο και είμαστε υπερήφανοι που επέλεξε την ΠΑΦΟΣ FC ως επόμενη του ομάδα. Ο Κωνσταντίνος θα παίζει αριστερά πίσω στην ομάδα μας. Η ταχύτητα του και η ποιότητα του ταιριάζει πολύ καλά με τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε. Είναι επίσης πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Τέλος, ο Κώστας έχει πολύ καλή προσωπικότητα και χαρακτήρα, σημαντικό για το κλίμα στην ομάδα μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.