Επίσημο: “ΠΑΦΙΤΗΣ” ο Banggaard

Από: Γιώργος Γεωργίου

Φόρα πήρε η διοίκηση της Πάφος FC. Μετά την απόκτηση του Matija Sikor, προ λίγου ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Petrick Banggaard.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Δανό ποδοσφαιριστή Patrick Banggaard Jensen, για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Patrick Banggaard είναι 24 ετών (04/04/1994) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην SV Darmstadt 98 στη 2.Bundesliga Γερμανίας. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Δανίας ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες νέων της χώρας.

Καλωσορίζουμε τον Patrick στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Ο Patrick είναι ένας παίκτης που γνωρίζω από την εποχή μου στη FC Midtjylland. Έπαιξε σε όλους τους αγώνες εκείνη την περίοδο και στέφθηκε πρωταθλητής της Δανίας με τη FC Midtjylland . Είναι πολύ καλός αμυντικός, μέλος της εθνικής ομάδας Ελπίδων στη Δανία. Είναι πολύ καλός στις μονομαχίες και γρήγορος αν και υψηλόσωμος παίκτης. Ο Patrick έχει επίσης καλή προσωπικότητα και θα προσθέσει πολλά στην καθημερινή μας εργασία στις προπονήσεις. Μπορεί να παίξει και τις τρεις θέσεις στην άμυνα μας. Ο Patrick έρχεται από τη Darmstadt ως δανεικός για ένα χρόνο. Με τη Darmstadt ο Patrick αγωνίστηκε στη Bundesliga καθώς και στη δεύτερη κατηγορία. Ένα θερμό καλωσόρισμα στον Patrick!