ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Στα «γαλανόλευκα» της Πάφου ο Matija Sirok

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “AthlitikaPress”. Με ανακοίνωση της η Πάφος FC επισημοποίησε την συμφωνία με τον Σλοβένο μπακ Ματίγια Σιρόκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το Σλοβένο ποδοσφαιριστή Matija Širok για δύο χρόνια.

Ο Matija Širok είναι 27 ετών (31/05/1991) και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός, αλλά και ως μέσος αμυντικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την NK Domzale Σλοβενίας, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της ND Gorica ως δανεικός από την Parma Calcio 1913 και στη Jagiellonia Bialystok Πολωνίας. Είναι επίσης διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Ελπίδων και ανδρών της Σλοβενίας.

Καλωσορίζουμε το Matija στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Είχαμε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με το Matija και την Domzale σχετικά με αυτή τη μεταγραφή. Ως μέρος της συμφωνίας ο Matija έπρεπε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Domzale για την προκριματική φάση του Europa League. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Matija έχει ενταχθεί στην ομάδα μας. Ο Matija είναι ένας πολύ έντονος παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο με τον οποίο ο Steven θέλει να αγωνίζεται η ομάδα μας. Ο Matija είναι κατά τη γνώμη μας ο καλύτερος παίκτης στη Σλοβενία στη θέση που αγωνίζεται και έχει επίσης επιλεχθεί αρκετές φορές στην εθνική ομάδα. Θα παίξει πίσω στα ‘’φτερά’’ στην ομάδα μας και με την ταχύτητα και την ένταση του θα είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ένα πολύ ζεστό ‘’καλωσόρισες στην ομάδα μας’’ Matija Sirok!
Matija #ΠάφοςΕίσαι !