Δύο μέλη του ΑΠΟΠ στην Εθνική Κύπρου!!!

0
785

Τεράστια επιτυχία για την καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΠ, καθώς έστειλε δύο μέλη της οικογένειας του στην Εθνική Κύπρου Γυναικών U18.

Συγκεκριμένα, βοηθός προπονητής στην εν λόγο Εθνική θα είναι ο νεαρός ΠΑΦΙΤΗΣ κόουτς Πάνος Πολεμίτης, ο οποίος στα τελευταία χρόνια πέρασε από διάφορα πόστα στην ομάδα της Πάφου.

Παράλληλα, στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξη Λεκισβίλι για τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών Κ18 Β’ Κατηγορίας, βρίσκεται και η παίκτρια του ΑΠΟΠ  Παναγιώτα Θεμιστοκλέους.

Να σημειώσουμε ότι η κυπριακή αποστολή αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Αυστρία όπου και θα αντιμετωπίσει για τον Α’ όμιλο τις Γεωργία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Φινλανδία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κύπρου θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 3 Αυγούστου: Φινλανδία – Κύπρος 14:30

Σάββατο 4 Αυγούστου: Κύπρος – Ρουμανία 19:00

Κυριακή 5 Αυγούστου: Πορτογαλία – Κύπρος 14:30

Τρίτη 7 Αυγούστου: Κύπρος – Ισλανδία 14:30

Τετάρτη 8 Αυγούστου: Γεωργία – Κύπρος 21:15

Παρασκευή – Κυριακή (10-12 Αυγούστου): Αγώνες τελικής κατάταξης

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αναμετρήσεις της Εθνικής Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Κ18 Β’ Κατηγορίας θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube και σε αναμετάδοση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Η κυπριακή αποστολή που ταξίδεψε στην Αυστρία αποτελείται από τους:

Καλαθοσφαιρίστριες: Αγγελική Κονομή (ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου), Άντρια Κυπριανού (ΕΘΑ Έγκωμης), Έλενα Πηλακούτα (ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου), Ιωάννα Κυπριανού (ΕΘΑ Έγκωμης), Κυριακή Τέιλορ (ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου), Ναταλία Ιωάννου (ΕΘΑ Έγκωμης), Νικολέττα Σάββα (ΑΕΛ Λεμεσού), Ξανθίπη Βούρκα (Κεραυνός Στροβόλου), Παναγιώτα Θεμιστοκλέους (ΑΠΟΠ Πάφου), Παναγιώτα Κυριάκου (Κεραυνός Στροβόλου), Ρεβέκκα Χριστοδούλου (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας), Στέφανη Γεωργίου (ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου).

Προπονητής: Αλέξης Λεκισβίλη

Βοηθός Προπονητής: Πάνος Πολεμίτης