Μουντιαλικός επιθετικός που ήθελε ο ΑΠΟΕΛ έρχεται στην Πάφο;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Προσφάτως ο ΑΠΟΕΛ ρώτησε λεπτομέρειες για την περίπτωση του Τζέιμι Μακλάρεν, του 24χρονου Αυστραλού διεθνή επιθετικού, ο οποίος ήταν στα γήπεδα της Ρωσίας στο πρόσφατο Μουντιάλ σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα Goal του Φιλελεύθερου.

Το κατά πόσο ενδιαφέρει ακόμη τους γαλαζοκίτρινους το γνωρίζουν μόνο η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας thescottishsun.co.uk τον ταχύτατο επιθετικό θέλει να φέρει στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου FC ο Στίβεν Πρέσλι.

Ο Μακλάρεν, που έχει φορέσει και 6 φορές τη φανέλα των «καγκουρό», αγωνίστηκε από τον περασμένο Ιανουάριο στη Χιμπέρνιαν, ως δανεικός από την Ντάρμσταντ, και είχε συνολικά στη σεζόν και με τις δύο ομάδες 22 συμμετοχές με 8 γκολ (όλα στη Σκωτία). Η γερμανική ομάδα διατηρεί τα δικαιώματά του για ακόμη δύο χρόνια, εντούτοις ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να παραμείνει και τη νέα χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο ευέλικτος στράικερ έγινε γνωστός στην Αυστραλία και λατρεύτηκε στην Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, όταν για δύο διαδοχικές σεζόν, 2015-16 και 2016-17, είχε σημειώσει στο πρωτάθλημα 40 τέρματα, από 20 συγκεκριμένα σε κάθε αγωνιστική περίοδο! Μάλιστα, προ τριετίας αναδείχθηκε ως πρώτος σκόρερ της Αυστραλίας. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Αγγλία και δη την Μπλάκμπερν Ρόβερς και ακολούθως στην Περθ Γκλόρι ΦΚ, όπου σε 38 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε 11 φορές.