Παναγιώτης Χρυσοστόμου – Αζίζ Λέζνικ πρωταθλητές στους Άνδρες

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με νικητές τους Παναγιώτη Χρυσοστόμου και τον Σλοβένο Αζίζ Λέσνικ ολοκληρώθηκε το τρίτο τουρνουά Ανδρών στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley που φιλοξενήθηκε στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις της ΚΟΠΕ στη Λεμεσό. Οι δυο παίκτες κέρδισαν το δίδυμο Δημήτρη Αποστόλου – Βλάντο Κνέζεβιτς με 2-0 σετ σε 34 λεπτά και πήραν τον τίτλο.

Το πρώτο σετ άνηκε στους Παναγιώτη Χρυσοστόμου – Αζίζ Λέσνικ που κυριάρχησαν στο τερέν. Οι δυο παίκτες ήταν πολύ καλοί στο φιλέ κερδίζοντας πολλές μάχες ενώ ο Παναγιώτης Χρυσοστόμου διακρίθηκε στο μπλοκ. Οι Χρυσοστόμου – Λέσνικ προηγήθηκαν 19-14 για να κερδίσουν το σετ 21-15 και να προηγηθούν με 1-0.

Το δεύτερο σετ είχε ενδιαφέρον αφού οι Αποστόλου – Κνέζεβιτς με την εμπειρία τους προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Μετά το 10-10 όμως, οι Χρυσοστόμου – Λέζνικ ανέβασαν στροφές και προηγήθηκαν 15-10. Παρά το πρόβλημα τραυματισμού του Κνέζεβιτς ο ίδιος μαζί με τον Αποστόλου υα έδωσαν όλα και ισοφάρισαν 19-19. Ωστόσο, οι Χρυσοστόμου – Λέζνικ κατάφεραν να κερδίσουν 21-19 και να πάρουν τον τίτλο με νίκη 2-0 σετ.

Σημειώνεται ότι ο Τελικός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Βλάντο Κνέζεβιτς στην άμμο, αφού αποχωρεί από την ενεργό δράση του Beach Volley.

Ωραία μάχη στο φιλέ από τον Τελικό των Ανδρών.