Καλαθοσφαιριστής του Άτλαντα πήρε υποτροφία σε Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη επιτυχία για τον Atlantas Basketball School, καθώς, ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Μιχάλης Γεωργίου έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, παίρνοντας 70% υποτροφία στο Union College της Νέα Υόρκης, όπου θα συνδυάσει σπουδές αλλά και μπάσκετ.

Διαβάστε την ανάρτηση του Άτλαντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ένα από τα πρώτα παιδιά του Άτλαντα, παρών στα εύκολα παρών και στα δύσκολα, μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά κατάφερε να βρεθεί στην άλλη πλευρά της γης, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και σε ένα από τα ποιο ιστορικά κολλέγια της Αμερικής το Union College και να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Γεωργίου είναι γεννημένος το 2001 και ήταν μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Κύπρου ενώ εδώ και δυο χρόνια είναι βασικό μέλος της αντρικής ομάδας του Άτλαντα.

Ο Ατλαντας έχει συνάψει συνεργασία εδώ και δυο χρόνια με γραφείο που βοηθάει αθλητές και μαθητές να βρίσκουν υποτροφίες, ο Μιχάλης εκμεταλλεύτηκε αυτή τη συνεργασία και έλαβε υποτροφία 70% για να σπουδάσει μηχανικός, έχοντας και ακόμα παρά πολλά οφέλη (βοήθεια στις μεταπτυχιακές σπουδές, πλήρη διατροφή και διαμονή μέσα στο πανεπιστήμιο, δουλειά στο πανεπιστήμιο).
Να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!

Σε ευχαριστούμε Mike!!!!