Σε λειτουργία από τον Φεβρουάριο 2019 το Κολυμβητήριο Γεροσκήπου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Απέδωσαν καρπούς η προσπάθειες Δήμου Γεροσκήπου, ΕΤΑΠ και Ξενοδόχων της περιοχής.

Με συντονιστή την ΕΤΑΠ Πάφου και με την οικονομική στήριξη του Δήμου Γεροσκήπου αλλά ιδιαίτερα των ξενοδόχων της περιοχής, Constantinou Bros, Louis Hotels, Aliathon, Leonardo και Αquamare έγινε εφικτή η επέκταση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Γεροσκήπου κατά ενάμιση μήνα δηλ. αντι 15 Μαρτίου να λειτουργήσει από 1 Φεβρουαρίου 2019 .

“Μια εξαιρετική εξέλιξη,  η όποια μπορεί να επιφέρει εκατοντάδες διανυκτερεύσεις στην περιοχή και να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια αναχαίτισης της εποχικότητας και περεταίρω εδραίωσης της Πάφου ως προορισμός για αθλητές”.

Ήδη υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την χρήση του κολυμβητηρίου τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο,  μήνες που θεωρούνται υψηλής ζήτησης από διεθνής ομάδες αλλά και μεμονωμένους κολυμβητές.

Ο στόχος για λειτουργία του Κολυμβητηρίου Γεροσκήπου σε ολόχρονη βάση παραμένει υψηλά στην ατζέντα της ΕΤΑΠ,  του Δήμου Γεροσκήπου και των ξενοδόχων και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό μπορεί να επιτευχτεί ίσως το 2019 καθώς υπάρχει και ανάλογη   βούληση για στήριξη από την πολιτεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμος Γεροσκήπου και η  Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου δράττοντας της ευκαιρίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής που συνέβαλαν οικονομικά και πλέον καθοριστικά στην επέκταση της περιόδου λειτουργίας του Κολυμβητηρίου.