Σε ρυθμούς Europa League ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και ΑΕΚ

Από: Giannis Miltiadou

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται οι κυπριακές ομάδες καθώς την Πέμπτη οι τρεις εκπρόσωποι θα δώσουν τους πρώτους αγώνες τους στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάσης.

Εντός έδρας το ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Φλόρα Ταλίν, εκτός έδρας ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την Željezničar στη Βοσνία και η ΑΕΚ στην Ιρλανδία παίζει με την Dundalk.

Οι ομάδες ολοκληρώνουν τον κύκλο της προετοιμασίας τους σήμερα Τετάρτη και ο στόχος είναι να έχουν ένα θετικό απολογισμό την Πέμπτη που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ΑΠΟΕΛ αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Εσθονών, θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την ομάδα που θα αποκλειστεί από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League από το ζευγάρι της Dinamo Zagreb Κροατίας με την Hapoel Beer Sheva Ισραήλ (5-0 ο πρώτος αγώνας).

Η ΑΕΚ αν αποκλείσει τους Ιρλανδούς, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Άγιαξ Ολλανδίας – Στουρμ Γκρατς Αυστρίας από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

O Απόλλωνας αν αποκλείσει τη Željezničar, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Dinamo Brest Λευκορωσίας – Ατρόμητος Περιστερίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης:

20:00 ΑΠΟΕΛ – Flora Tallin
21:45 Dundalk FC – ΑΕΚ Λάρνακας
21:30 Željezničar – Απόλλων

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου ως ακολούθως:

18:30 ΑΕΚ Λάρνακας – Dundalk FC
19:00 Flora Tallin – ΑΠΟΕΛ
20:00 Απόλλων – Željezničar