Ετοιμαστείτε!!! Έρχεται το CASTLE GLADIATORS IV στην Πάφο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Επαρχιακός Σύλλογος Muay Thai Kickboxing MMA Πάφου, αρωγός και πρωτοπόρος του αθλήματος στην μικρή μας πόλη και το Cybex Εxcellence Gym σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Αγωνιστικού Muay Thai (C.Y.T.M.F.) και την Παγκόσμια ομοσπονδία W.K.F.(World Kickboxing Federation) διοργανώνουν, με την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και Δήμου Γεροσκήπου για τέταρτη συνεχόμενη και επιτυχημένη φορά, μια εξαιρετική βραδιά πολεμικών τεχνών, όπου έγινε θεσμός πλέον στην πόλη μας, με την ονομασία (Castle Gladiators 4).

Η διοργάνωση φέρνει αντιμέτωπους τους καλύτερους Κύπριους αθλητές Muay Thai, Kickboxing και Boxing ενώ περιλαμβάνονται και διεθνείς αναμετρήσεις με συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό όπως Αγγλία, Ελλάδα, Ρωσία και Βουλγαρία .

Πρόκειται για μια επιτυχημένη και μεγάλη εκδήλωσή για τα Κυπριακά δεδομένα και ειδικότερα για την πόλη της Πάφου αφού αναμένεται και φέτος να προσελκύσει κοινό απ’ όλες τις πόλεις καθώς και τουρίστες, αναλογιζόμενοι τις προηγούμενες χρονιές. Η διοργάνωση, θα είναι σε θέση να υποδεχτεί πέραν των 1200 επισκεπτών ενώ θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος φιλοξενίας για VIP.

Σκοπός του θεσμού αυτού είναι να προάγουμε στο μέγιστο το θέμα πολεμικές τέχνες στην πόλη μας και να κινήσουμε όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των νέων μας να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες σκεπτόμενοι τα μεγάλα οφέλη μέσα από την ενασχόληση των παιδιών και όχι μόνο με συγκεκριμένα αθλήματα.

Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι και φέτος o καταπράσινος χώρος της παραλίας ‘Atlántida Beach’ στην κάτω Πάφο και θα πραγματοποιηθεί στις 04 Αυγούστου 2018 στις 20:45 !

Συγκεκριμένα τις 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου και η ζύγιση των αθλητών με τη παρουσία μέσων μαζικής ενημέρωσης και η προβολή φυσικά των χορηγών, στο ξενοδοχείο ALMYRA στην κάτω Πάφο στις τις 16:30.Το κοινό μπορεί να έρθει και να παρακολουθήσει από κοντά την διαδικασία. Κανονικά εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από την είσοδο του event ενώ εισιτήρια VIP μπορείτε να προμηθευτείτε από τους αθλητές οι οποίοι λαμβάνουν μέρος ‘η από το Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club ως επίσης τηλεφωνώντας στο 99461343.

Tιμή κανονικού εισιτηρίου 10 Ευρώ!
Τιμή εισιτηρίου VIP 30 ευρώ  με φαγητό.