Το καλύτερο γραφείο Τύπου ομάδας στην Κύπρο είναι της Πάφου FC

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι λειτουργεί το Γραφείο Τύπου της Πάφος FC και οι λειτουργοί του Τύπου τόσο στην Πάφο όσο και Παγκύπρια είναι πέραν από ευχαριστημένοι.

Τόσο η πολύχρονη πείρα του νέου Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου Τύπου, συνάδελφου Πέτρου Μελαϊση στα θέματα Τύπου και Επικοινωνίας όσο και η αγάπη, ο ζήλος και η προσήλωση, χρόνια τώρα, του Πολύβιου Παλιούρα στο γραφείο Τύπου δημιουργούν τις άριστες συνθήκες για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Πάφου.

Στην ομάδα βεβαίως προστίθενται και τα υπόλοιπα παιδιά, όπως ο Μιχάλης Ραουζαίος αλλά και όσοι χειρίζονται τα θέματα επικοινωνίας, Social Media, ηλεκτρονική ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, μοντάζ γραφικά και λοιπά.

Στα αξιοσημείωτα ότι με κάθε ανακοίνωση, κυρίως για τις μεταγραφές, υπάρχει βοηθητικό υλικό για το ιστορικό του ποδοσφαιριστή, μήνυμα σε Facebook, Instagram και Twitter ενώ συνοδευτικά έρχεται και το σχόλιο του Lars Hallengreen Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας που βοηθάει πολύ στο ρεπορτάζ των αθλητικογράφων.

Τα πάντα πλέον γίνονται αυτοματοποιημένα και στην εποχή της ταχείας πληροφόρησης που ζούμε η Πάφος FC ανταποκρίνεται άριστα, με επάρκεια και επαγγελματισμό.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι το γραφείο Τύπου της Ομάδας είναι ίσως το καλύτερο στην κατηγορία του σε όλη την Κύπρο.

Σε αυτό βεβαίως συμβάλει και η άψογη λειτουργία του σωματείου υπό την νέα διεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Και κοινωνικό πρόσωπο και εταιρική ευθύνη από την Πάφος FC