Πρώτη της Πέγειας σήμερα- Τι δήλωσε ο Πολυβίου στο AthlitikaPress.com;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ξεκίνησε σήμερα ανεπίσημα την προετοιμασία της η ομάδα της Πέγειας FC 2014 με τον Γιώργο Πολυβίου στο τιμόνι της στο γήπεδο όπου δοξάστηκε με τον ΑΠΟΠ- ΚΙΝΥΡΑ Πέγειας κατακτώντας και το μόνο κύπελλο που κατέκτησε ποτέ ομάδα της Πάφου στο ποδόσφαιρο.

Η επίσημη προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την 1η Αυγούστου και μέχρι τότε ο πολύπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις προσθαφαιρέσεις του για να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο AthlitikaPress.com ο προπονητής της Πέγειας παραδέχθηκε ότι όσο και να ήθελε να αφήσει πίσω τους τους συναισθηματισμούς με την είσοδό του στα αποδυτήρια ασυναίσθητα του ήρθαν στο μυαλό οι ωραίες και μοναδικές στιγμές που έζησε σε αυτό το γήπεδο.

Διαβάστε τι δήλωση στην ιστοσελίδα μας η οποία βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας για την έναρξη της προετοιμασίας των Πεγειωτών: 

Όντως το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας είναι ανταγωνιστικό με πολλές ιδιαιτερότητες. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα όμως ξεκινάμε από σήμερα και βλέπουμε μπροστά. Στην ομάδα έχουν έρθει αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν μέρος της πρώτης ομάδας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι περισσότεροι είναι Κύπριοι και σε αυτή τη βάση θα προχωρήσουμε και θα δουλέψουμε.

Στην ομάδα θα προστεθούν και κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα; 

Έχουμε κάποιους παίκτες που δοκιμάζονται. Σίγουρα στη θέση του τερματοφύλακα χρειαζόμαστε ενίσχυση με ακόμη ένα τερματοφύλακα. Θέλουμε ακόμη δύο παίκτες στα χαφ και ένα επιθετικό.

Η επιστροφή στην Πέγεια, δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση; 

Όσο και να μην θέλω να το παραδεχθώ τα συναισθήματα είναι έντονα. Πριν έρθω προσπάθησα να το αφήσω λίγο στην άκρη όμως κακά είναι τα ψέματα μπαίνοντας στα αποδυτήρια και το γήπεδο, μετά από αρκετό καιρό, με τις ωραίες στιγμές που περάσαμε και νιώθωντας ότι πετύχαμε κάτι καλό δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος.

Ελπίζω να δουλέψουμε το ίδιο και να κάνουμε ξανά μια καλή ομάδα.

Τι να περιμένει ο φίλαθλος της Πέγειας από την ομάδα; 

Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι ο κόσμος θα απολαμβάνει στο γήπεδο ένα υγιές σύνολο με αρκετούς Κύπριους μάλιστα στη σύνθεσή μας.

Στόχος είναι να αγωνιστούν με πάθος, αυταπάρνηση και αγάπη για το σωματείο και να ιδρώσουν στο γήπεδο δείχνοντας ότι σέβονται και την ομάδα και τη διοίκηση και τον κόσμο της Πέγειας.