Κλεάνθους και Ανδρέου οι νικητές των σκοπευτικών αγώνων του Κ.Σ. «Λάονας» Μαθιάτη 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Γιώργος Κλεάνθους στους κυνηγούς και ο Ανδρέας Ανδρέου στους σκοπευτές ήταν οι νικητές στους ετήσιους σκοπευτικούς αγώνες του Κ.Σ. «Λάονας» Μαθιάτη.

Σύμφωνα με τη ΣΚΟΚ, οι διήμεροι ετήσιοι σκοπευτικοί αγώνες έχουν καθιερωθεί να διεξάγονται κάθε χρόνο στην περιοχή του «Μεταλλείου» μέσα στο φυσικό περιβάλλον, γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών κυνηγών και σκοπευτών. Φέτος οι συμμετοχές του διημέρου ξεπέρασαν τις 280 στον αγώνα κόμπακ, ενώ οι συμμετοχές στα παιγνίδια «φαν σιουτ» και «πουλ σιουτ» έφτασαν τις 350.

Στην κατηγορία των κυνηγών πρώτευσε ο Γιώργος Κλεάνθους με 45/50 και στην κατηγορία των σκοπευτών ο Ανδρέας Ανδρέου με 49/50, ενώ ο Ανδρέας Αγγελή ήταν ο νικητής μεταξύ των κυνηγών μελών του συλλόγου με 41/50, ο Βαρνάβας Θεοδώρου στους έφηβους με 47/50 και ο Άγγελος Λοΐζου στους βετεράνους με 40/50.

Στην κατηγορία των βετεράνων μελών, την πρώτη θέση πήρε ο Ευτύχιος Ζαχαρία με 36/50, στους έφηβους – μέλη ο νεαρός Μόδεστος Παναγή με 40/50, ενώ στα ψυχαγωγικά παιγνίδια, τέσσερις διαγωνιζόμενοι στο «πουλ σιουτ» και δυο στο «φαν σιουτ» πέτυχαν το απόλυτο 10/10! Στο «πουλ σιουτ» μοιράστηκαν τα τέσσερα έπαθλα οι Ανδρέας Αγγελή, Μόδεστος Παναγή, Μιχάλης Ζαμανής και Ανδρέας Θεοδώρου, ενώ τα δυο έπαθλα του «φαν σιουτ» εξασφάλισαν οι Χαμπής Χαραλάμπους και Χάρης Σωτηρίου.