Ξεκινά προετοιμασία η ανανεωμένη Πέγεια 2014

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ερχόμενη Δευτέρα (23/7) στις 6:30 μ.μ, στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας  ξεκινάει επίσημα την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Πέγειας 2014.

Τα ηνία της ομάδας στην εφετινή σεζόν αναλαμβάνει ο έμπειρος προπονητή κ. Γιώργος  Πολυβίου, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών σχεδόν από την αρχή, ικανό να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ’ Κατηγορίας.

Να σημειώσουμε ότι οι πλείστοι παίκτες του περυσινού ρόστερ έφυγαν για να πάρουν την θέση τους άλλοι. Συγκεκριμένα συμβόλαιο με την Πέγεια αυτή την στιγμή διατηρούν οι Νίκος Σάββα, Ανδρέας Νικολάου, Θεόδωρος Αντωνίου, Μιχάλης Μιχαήλ, Χαράλαμπος Μιχαήλ, Σοφόκλης Γεωργίου, Ευέλθων, Γιώργος Γεωργίου και τα αδέλφια Χατζηζηνοβίου (Ανδρέας, Μιχάλης, Χρίστος).

Παράλληλα, να αναφέρουμε ότι στις πρώτες προπονήσεις θα συμμετέχουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Πολυβίου και αν ικανοποιήσουν τον «Παφίτη» τεχνικό τότε θα αποκτηθούν.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο όπου θα αποτελείται επί το πλείστο από νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές και όπου χρειαστεί και είναι ανάγκη θα αποκτηθούν και κάποιοι ξένοι παίκτες.