Δυο Παφίτικα «δελφίνια» εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ελλάδα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σε λίγες ημέρες η σημαία των παράκτιων Μεσογειακών αγώνων θα κυματίζει περήφανα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, την ιστορικη πόλη της Πάτρας.

Οι εν λόγω αγώνες θα περιλαμβανουν σχεδόν ολα τα αθλήματα που διεξάγονται στην άμμο, αλλά και μέσα στην θάλασσα ενώ σκοπός πέραν του κομματιού των αθλημάτων ειναι και η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Άρωμα Κύπρου θα εχουν λοιπόν οι Μεσογειακοί Αγωνες της Πάτρας καθως στις 26 Ιουλίου αναχωρούν απο το αεροδρομιο Λάρνακας οι δυο νεαροί Παφιτες αθλητές Χρήστος Μανώλη και Κωνσταντίνος Φραγκουλίδης, οι οποίοι εκπροσωπούν το νησί μας.

Οι δυο αθλητές προέρχονται απο τον Ναυτικό Όμιλο Παφου. Θα λάβουν μέρος στους Αγωνες Νέων ανοικτής θάλασσας (2002-2003) και ειδικότερα ο Χρήστος Μανώλη θα αγωνιστεί στα 5 και 10 χιλιόμετρα, ενω ο Κωνσταντίνος Φραγκουλίδης στον αγωνα των 5 χιλιομέτρων.

Οι πιο πάνω αγώνες που αφορούν τους Κύπριους αθλητές θα διεξαχθούν στις 28 Ιουλίου (5 χιλιόμετρα ανοικτης θαλασσας )και 29 Ιουλίου (10 χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας).

Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτι ο προπονητής των δυο επίδοξων κολυμβητών ειναι ο Δημήτρης Καρύδης.

Το Athlitika Press και όλη η Πάφος ευχόμαστε στους δυο νεαρούς, αποτελούντες την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κύπρου καλή επιτυχία και απόλαυση αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας.

Άντρη Πηλέα, AthlitikaPress.com