Εντυπωσιακή η εκδήλωση παρουσίασης των πακέτων διαρκείας από την Πάφο FC (pic)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση για την εκδήλωση της παρουσίασης των εισιτήριων διαρκείας εξέδωσε η Πάφος  FC.

Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από φίλους της ΠΑΦΟΣ FC στον πολυχώρο ‘’Παλιά Ηλεκτρική’’ έγινε η επίσημη παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2018/19. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος στη ομιλία του διαβεβαίωσε τη σθεναρή στήριξη του στο Σωματείο μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του ΚΟΑ η Γενική Διευθύντρια του οργανισμού Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους – Παπαμιλτιάδη.

Ο ιδιοκτήτης της TSI και μεγαλομέτοχος της ομάδας μας κ. Roman Dubov, οριοθέτησε τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την όλη προσπάθεια. Το παρόν τους έδωσαν βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οικονομικοί παράγοντες της επαρχίας, , εκπρόσωποι κομμάτων, μέλη αθλητικών σωματείων, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φίλοι, οπαδοί και μέλη της ΠΑΦΟΣ FC.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα Εισιτήρια Διαρκείας 2018/19 της ομάδας μας από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας κ. Στέλιο Παπαγεωργίου και παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας από το Branding Manager κ. Χάρη Τσέβη.

Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της Πάφου μας δίνει το κίνητρο και την ώθηση να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά με στόχο να ανεβάσουμε ψηλά την αγαπημένη μας ομάδα!
Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας γιατί… #πάφοςείσαι!