Σε εξέλιξη το Neapolis University Basketball Camp που διοργανώνει ο Atlantas (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το “Neapolis University Basketball Cap” που διοργανώνει ο Atlantas Basketball.

Συγκεκριμένα, το «καμπ» ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 21 Ιουλίου με χώρο διεξαγωγής το κλειστό στάδιο «Αφροδίτη» στην Πάφο.

Την εφετινή χρονιά οι σχολές καλαθόσφαιρας του Atlanta σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου διοργανώνουν πρόγραμμα εντατικής προπόνησης που χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Πρόκειται για το Development που απευθύνεται σε μικρές ηλικίες και το Advance το οποίο είναι εξειδικευμένο πρόγραμμα για πιο μεγάλες ηλικίες.

Το “καμπ” διεξάγεται κάτω από τις οδηγίες του γνωστού και καταξιωμένου Έλληνα προπονητή αθλητικής ανάπτυξης, κόουτς  Δημήτρη Νικολαΐδη (υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ).

Μέσα από τα «καμπ» και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, στόχος της σχολής του Atlanta Basketball είναι να φέρουν στο νησί μας ανθρώπους που έχουν μεγαλουργήσει στο χώρο της καλαθόσφαιρας,  οι οποίοι θα δώσουν στους νεαρούς αθλητές τις εμπειρίες δουλεύοντας μαζί τους.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πέραν του κόουτς Δημήτρη Νικολαΐδη στο “NEAPOLIS UNIVERSITY BASKETBALL CAMP” θα συμμετέχουν επίσης οι καταξιωμένοι στον χώρο του αθλήματος  Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Χρίστος Μαγκώτσιος, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Γάκης. Προπονητές θα είναι ο Δημήτρης Δεληχρήστος, ο Θανάσης Μαστορής, ο Γιάννης Κατσίμπρας και η Μπέτη Παλαμουτίδου.

Ρεπορτάζ: Άντρη Πηλέα